alfacipo.hu
+

IMPRESSZUM ÉS JOGI NYILATKOZAT


A weboldal üzemeltetője:

Alföldi Cipőkészítő Kkt.

Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróság

Cégjegyzékszám: 13-03-031734
Adószám: 29322316-2-13
Székhely: 2049 Diósd, Meggyes utca 2.


A "alfacipo.hu" weboldal szerkesztői tájékoztatják Önt, hogy ha az általunk üzemeltett oldalakra belép, elfogadja annak feltételeit.

Az Alföldi Cipőkészítő Kkt. által üzemeltett oldalakon megjelent tartalmak a cég munkatársainak és az oldal szerkesztőinek kizárólagos szellemi tulajdonát képezik.

A "alfacipo.hu" oldalon megjelenő hírek, cikkek, publikációk hiteles átvételéhez a forrás megjelölésével és az "ALFACIPO.HU" hivatkozás elhelyezésével hozzájárulunk, kivéve az oldalakon található hang és videóanyagokat, melyeknek bármilyen felhasználása csak és kizárólag az Alföldi Cipőkészítő Kkt. írásos engedélyével lehetséges.

Az Alföldi Cipőkészítő Kkt. az általa üzemeltett oldalakon is a pontos és hiteles megjelenésre és a jogszabályok betartására törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges félreértelmezésekből adódó károkért, valamint az általa elérhető, de mások által létrehozott weboldalak tartalmáért felelősséget nem vállal.

Az Alföldi Cipőkészítő Kkt. az általa birtokolt adatokat harmadik fél rendelkezésére nem bocsájtja, védi és bizalmasan kezeli, különös tekintettel a 1992. évi LXIII. törvényre (A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) és a 1998. évi VI. törvényre (Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.) Bármikor tájékoztatást kaphat adatai kezeléséről, kérheti adatai módosítását, helyesbítését, törlését.


A weboldal tárhely szolgáltatója:

Rendszeres Kft.

Adószám: 22740175-2-42

Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.

Cím:                1147 Budapest, Öv utca 133.

Tel:                  +36-70-630-54-74

E-mail:            Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+